Vakkert landskap på Hvaler i varmen

Det har vært en utrolig varm og fin dag i dag, selv om det bare var 5-6 grader når jeg startet dagen i dag. Vekkerklokka ringte kl 4.20 og etter ca 10 minutter hadde jeg stått opp. Tidligere har jeg blitt vekt kl 4.10 til dette skiftet, men siden det er dårlig med isskraping og andre vinterfenomener om dagen, har jeg utsatt vekkinga med 10 minutter. Det er ikke nødvendig å ha masse tid til overs heller. Når jeg kjører herfra kl 5 er det så og si ingen trafikk, så det er svært lite som gjør at turen ut til Nesset på Vesterøy tar noe mer enn 25 minutter. Jeg kledde på meg både ullgenser og ytterjakka i morges, men jeg tror ikke det er helt nødvendig utover i uka. Ullgenseren ble fryktelig varm når sola begynte å ta litt tak. Men siden jeg hadde delt vakt i dag tok jeg sjansen på at det ikke vill bli for varmt.

Men på andre del av skiftet i dag var det bare skjorte og slips jeg brukte av uniformen. I tillegg til buksa selvfølgelig, skulle likt å sett meg i shorts tenker jeg? Tror det hadde sett rimelig teit ut. Skjorte, slips og shorts. Nei, det hadde nok ikke sett spesielt bra ut. Jeg ble passe irritert over alle som hadde glemt skolebusskortet sitt i morges, men det var heldigvis mindre av det på andre del av skiftet. Men jeg er redd at elevene kommer til å bli enda sløvere nå frem mot sommerferien. Men et par uker før sommerferien starter pleier de å begynne innleveringen av kortene, så da er det ihvertfall bare å gi faen. De som fortsatt har skolebusskortet og gidder å ta det med og legge det på billettmaskinen får gjøre det, de andre er det bare å glemme. Jeg må innrømme at de aller beste skolebussturene mine er de uten billettmaskin. Da er det bare å åpne alle dørene og la dem gå inn og sette seg og ikke bry seg om kort eller penger.

Jeg har i dag også tatt litt bilder av litt «natur» på Hvaler. Det startet i morgen med litt bilder nede i Utgårdskilen. Et sted jeg i grunn har tatt ganske mange bilder. Nå i ettermiddag tok jeg noen bilder nede i Bølingshavn på Kirkeøy etter å ha sluppet av den siste ungdomsskoleeleven på Botne. Det er i grunn vakkert på Hvaler året rundt, men det blir ekstra vakkert når det i tillegg er sol og pent vær. Men vinterlandskapet på Hvaler er også utrolig vakkert! Jeg liker veldig godt å kjøre buss på Hvaler, det tok ikke lang tid før jeg begynte å kjøre mer eller mindre fast på Hvaler. Vi har jo flere skiftplaner som inneholder mye Hvaler-kjøring. Når jeg først hadde en sjanse til å bli fast ansatt søkte jeg meg selvfølgelig også til Hvaler. Jeg endte som kjent på Vesterøy og ble der i fire måneder før jeg ble flyttet over til Hvaler Diverse.

Jeg har i grunn brukt Converse All Star på jobb i flere uker nå, det startet med de svarte i et par uker, så de lyse brune i et par uker og i dag har jeg brukt et par hvite. Hvis man ser bort fra at det heter seg at skoene skal være svarte eller brune til uniformen, passer det i grunn med en hvilken som helst farge, siden uniformen er så mørk grå/nesten svart. Om jeg kommer til å bruke de hvite også i to uker vet jeg ikke, men hva blir den neste fargen mon tro?

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2010/05/31/vakkert-landskap-pa-hvaler-i-varmen/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.