SEAT Leon Cupra avduket i London idag!

Som lovet før helgen, har SEAT Leon Cupra idag blitt avduket i London! Vakrere, fetere og ikke minst mer potent enn noensinne! SEAT Leon Cupra er motorisert med en 2.0 TFSI motor på hele 240 hestekrefter og skodd med ikke mindre enn 7,5 x 18 toms felger som standard! Sjekk den utrolig fete og hissige fronten, for ikke å snakke om at den har fått en utrolig lekker hekk! Interiøret har også fått en del nye ting, sjekk bare de utrolig fete setene! Jeg aner ikke hva dette vil beløpe seg til med norske skilter, men vil tippe at det blir ganske mye, på tanke på at det er over 200 hester i denne lekkerbisken!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/07/18/seat-leon-cupra-avduket-i-london-idag/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.