SEAT Leon Cupra avdukes i England til uka

Nye SEAT Leon Cupra avdukes under British Motor Show mellom 18. og 30. juli. Vi har fått noen «smådrypp» fra slutten av mai frem til nå. I starten ble det bare sagt at bilen skulle få flere hestekrefter enn forgjengeren som hadde 225 hk. I dag har det blitt offentliggjort at SEAT presser 240 hestekrefter ut av 2.0 TFSI-motoren. Toppfarten blir 247 km/t og 0-100 går unna på bare 6,4 sekunder. Av de 3 nye SEAT’ene, Altea, Toledo og Leon er det uten tvil Leon som er den aller peneste av dem! Altea er også pen, men Toledo har jeg rett og slett store problemer med rumpa på. Jeg ser virkelig frem imot å se hvordan SEAT Leon Cupra blir seende ut neste uke! Etter at SEAT Leon FR ble avduket for en tid tilbake, var jeg redd at Cupra-navnet skulle forsvinne, men i slutten av mai kom heldigvis nyheten om at SEAT Leon Cupra ikke var død allikevel! 🙂

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/07/15/seat-leon-cupra-avdukes-i-england-til-uka/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.