«Meningsløs plapring» dominerer Twitter

Jeg er sikkert blant de som har mest «meningsløs plapring» på Twitter. Ihvertfall ifølge VG Nett. Men hva er det egentlig Twitter er ment til? Hovedkonseptet er jo at man hele tiden skal fortelle hva man gjør på maks 140 tegn, enkelt og greit. Men er det noen gjøremål som er «meningsløs plapring» og andre som er korrekt bruk av Twitter? Jeg for min del gidder ikke å henge meg opp i hva andre måtte mene er korrekt og ukorrekt bruk av Twitter. Jeg bruker Twitter til det jeg har lyst til. For jeg twitrer om ting jeg gjør, har gjort eller tenker. Er det galt av meg?

Det må da være opptil brukerne hva de ønsker å bruke Twitter til? Ifølge VG Nett og Heddas blogg skal man dyrke dialogen og ikke bare dele hva du selv gjør der og da. Har man ikke mer effektive arenaer for debatt da? Det finnes jo utallige forum rundt omkring på internett, deriblant prat.kak.net her på kak.net. Med Twitter kan man selvfølgelig nå helt andre personer som i utgangspunktet ikke er på debattfora på internett, og man kan få «tilfeldig» svar fra hvem som helst der ute. Ikke bare de som følger deg. Jeg for min del begynte først å bruke Twitter for en måned siden, og det har faktisk blitt ganske mye mer «twitring» enn jeg hadde sett for meg. Jeg har som regel med meg HTC Touch’en når jeg er på jobb og på turer, så jeg har mulighet til å «twitre» litt hvis jeg har noe fornuftig å si eller gjør noe interessant.

Hvordan bruker du Twitter? Til ifølge VG Nett «meningsløs plapring» eller til debatt? Om det er meningsløst eller ikke er vel opp til hver enkelt. Jeg for min del hadde ikke brukt Twitter slik jeg gjør i dag hvis jeg mente det var meningsløst. Men det er jo meget mulig at andre mener at min bruk er meningsløs! Hva mener du?

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2009/08/18/meningslos-plapring-dominerer-twitter/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.