Renault bruker mer penger enn Flavio Briatore vil innrømme

Flavio Briatore hos Renault har i en årrekke hevdet at de bruker mye mindre penger på sin Formel 1-satsing enn de andre teamene i Formel 1. Nå har derimot toppsjefen i Renault, Carlos Ghosn, gått ut og sagt at de slettest ikke bruker mindre penger enn de andre Formel 1-teamene. Hvorfor har Flavio Briatore i lang tid hevdet noe annet? For å prøve å fremstå at de klarer å utføre mirakler? Carlos Ghosn sier videre at de ikke hadde blitt verdensmestre to av de tre siste årene hvis de hadde brukt mye mindre enn de andre teamene.

Det er ikke til å stikke under en stol at Renault sliter om dagen, de har ikke vært i særlig storform siden Fernando Alonso forlot dem etter 2006-sesongen. Men nå som Fernando Alonso er tilbake regner de med å nå denne formen igjen. De mener også at vi vil se bedre resultater fra Renault-teamet i andre halvdel av årets Formel 1-sesong. Det har gått rykter om at Renault skal bruke de dårlige resultatene som påskudd for å trekke seg ut av Formel 1. Dette avviser Carlos Ghosn tvert og uttaler at Renault skal fortsette i Formel 1 i mange år fremover. Han trakk også frem Fernando Alonso sin betydning for teamet og er sikker på at han forblir hos Renault etter årets sesong.

Hva kommer Flavio Briatore til å si om Renault sine budsjetter fremover mon tro?

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2008/06/01/renault-bruker-mer-penger-enn-flavio-briatore-vil-innromme/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.