Max Mosley bør trekke seg

Formel 1-sjef Bernie Eccelstone mener at Max Mosley bør trekke seg som president for det internasjonale bilsportforbundet (FIA). Kritikken har vært massiv mot Max Mosley etter at News of the World publiserte en video hvor Max Mosley deltok i en sexlek med flere prostituerte. Flere har krevd at Max Mosley burde trekke seg fra sin stilling i FIA, men Max Mosley på sin side hevder at det ikke har noe med hans stilling i FIA å gjøre.

Berne Ecclestone og Max Mosley har vært venner i 40 år, men nå går Bernie Ecclestone ut og sier at han anbefaler Max Mosley å trekke seg fra sin stilling. Han synes det ville være trist om han skulle bli kastet ut. Det er nok mange som ikke forstår at Max Mosley ikke allerede har trukket seg fra sin stilling. Hadde dette skjedd i ett stort selskap, ville lederen ha trukket seg i løpet av ett døgn, sier Bernie Ecclestone. Bernie Ecclestone forteller også at han har vært sterkt presset fra Formel 1-sponsorene. Nå er det derimot ikke lenge til fremtiden til Max Mosley blir avgjort. Det skal avholdes en ekstraordinær høring i det internasjonale bilsportforbundet (FIA) den 3. juni. Hvis Max Mosley ikke har valgt å trekke seg frivilling innen den tid, kan han risikere å bli sparket som president for FIA.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2008/05/31/max-mosley-bor-trekke-seg/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.