Max Mosley hardt presset etter sexorgie

Etter at søndagsavisen News of the World kunne avsløre FIA-president Max Mosley i en særs pikant sexorgie for litt under en uke siden, har det virkelig stormet rundt FIA-presidenten. News of the World er kjent som en skandaleavis og har en rekke ganger blitt dømt for å ha kommet med usanne påstander. Denne gangen ser det ikke ut til å være usanne påstander. News of the World har «krydret» sin artikkel med en video på sine nettsider. Denne har derimot blitt fjernet i ettertid.

Jeg har ikke sett videoen, og ønsker heller ikke å gjøre det. Jeg for min del mener at Max Mosley har rett til ett privatliv som alle andre. Den største feilen her var nok at sceansen ble filmet og til syvende og sist ble publisert på internett. News of the World har selvfølgelig ingen rett til å krenke en annens persons privatliv på denne måten, og blir behørig saksøkt av FIA-presidenten. Men skaden er nok dessverre allerede skjedd.

Flere aktører og team i Formel 1-sirkuset går langt i å beskrive dette som en skandale og rett og slett skammelig. De krever at FIA vurderer hans stilling. De ser nok aller helst at han trekker seg som president for det internasjonale bilsportforbundet FIA så fort som mulig. Jeg for min del bryr meg overhodet ikke om denne skandalenyheten. Om Max Mosley ønsker å ha sex med prostituerte, flere av gangen, er overhodet ikke min sak. Det er heller ikke min sak hva slags type sex Max Mosley har eller ønsker å ha. Det er heller ikke noen andres sak.

Derfor vil jeg gjerne stille meg i rekken over de (få?) som ønsker Max Mosley lykke til videre i jobben som FIA-president. Det stormer rundt Max Mosley her og nå, men denne skandalen er fort glemt. Jeg er derimot redd for at denne skandalenyheten vil få konsekvenser for Max Mosley og hans stilling som president for FIA, det har en tendens til å gå slik. Max Mosley beklager det hele, men ønsker ikke å trekke seg nå. Hvis du ønsker å se et stillbilde fra sexorgie-videoen kan du se det i Dagbladet-artiklene Bilsportkonge i nazisex-video med fem prostituerte og I trøbbel etter nazisex-avsløring.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2008/04/03/max-mosley-hardt-presset-etter-sexorgie/

1 kommentar

  1. Det har alltid forskrekket meg at menn og kvinner med et AKTIVT og sunt sexliv, og som viser det blir sagt å lage «skandaler». Min syn på saken er at det er samfunnets syn på sex og dobbeltmoralen som følger av det som er den virkelige skandalen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.