Legger Kimi Raikkonen opp etter 2009-sesongen?

Etter at ryktene om at Fernando Alonso hadde signert for Ferrari fra 2010-sesongen, har det svirret ganske mye rykter rundt Kimi Raikkonen. Etter at Ferrari-president Luca di Montezemolo uttalte at det ville være galskap å ha to verdensmestre i samme stall, har det ikke lengre vært fokusert på at det er Felipe Massa som skal ut av Ferrari-teamet. Skal Kimi Raikkonen legge opp sin Formel 1-karriere allerede etter 2009-sesongen? Det vil si at han maksimalt har mulighet til å sikre seg 3 verdensmestertitler i Formel 1. Jeg må si at dette virker merkelig.

Men Kimi Raikkonen har uttalt ovenfor venner i det siste at han ikke har planer om å være i Formel 1-sirkuset så veldig mange årene fremover. – Kimi Raikkonen elsker å kjøre, men hater alt styret rundt Formel 1, sier en av vennene til Raikkonen. Det overrasker meg i grunn ikke. Makan til iskald og følelsesløs som Kimi Raikkonen virker når han har vunnet ett løp er det sjeldent at vi ser. Selv Michael Schumacher var mer entusiastisk. Kan det derfor være noe i at Kimi Raikkonen sier seg fornøyd med en tittel i lomma og mulighet for to til før han gir seg? Kommer han da til å trekke seg helt tilbake fra motorsport, eller kommer vi til å se han i andre motorsportgrener? Det er ihvertfall veldig uvanlig at Formel 1-profiler på dette nivået trekker seg helt tilbake. Se bare på Michael Schumacher. Han hevder bare at det er for morro skyld, men han er ofte sett på motorsykkel den senere tid.

Hvis det skulle vise seg at det er hold i ryktene og Kimi Raikkonen faktisk legger opp sin Formel 1-karriere etter 2009-sesongen, er det virkelig ett tap for sporten. Han er kanskje ikke den mest entusiastiske sjåførene vi har i Formel 1, men en utrolig dyktig sådan. Det er mulig jeg bærer litt nag til Fernando Alonso etter 2007-sesongen i McLaren, men må innrømme at jeg ikke ønsker å se Fernando Alonso i Ferrari.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2008/06/01/legger-kimi-raikkonen-opp-etter-2009-sesongen/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.