The Day After Tomorrow

Jeg har i kveld omsider fått sett filmen The Day After Tomorrow. Jeg har tidligere lest og hørt at filmen kanskje har vært en smule overdrivelse, og det kan nok sant sies at farten på denne katastrofen var enormt høy, men det er jo måte på hvor lang en film kan være også! Men seriøst, først ble jeg veldig overrasket over at det var Dennis Quaid som hadde hovedrollen. I tillegg var det mange kjente fjes, både fra film og tv-serier, blant annet Ian Holm og Jake Gyllenhvaal (Brokeback Mountain).

Jeg må dog innrømme at jeg er svak for katastrofefilmer og har derfor en rekke slike filmer i dvd-hylla. Noen har slaktet filmen, jeg synes derimot at filmen var veldig bra. Både bra spesialeffekter, men samtidig har de som har laget filmen ikke overdrevet med spektakulære effekter i tide og utide. Siden jeg var litt forberedt på at dette skulle være for mye av det gode, ble jeg veldig positivt overrasket over hvor bra jeg faktisk syntes at filmen var! Moralen helt til slutt: Hvis vi ikke skjerper oss, vil Moder Jord selv rydde opp i våre ødeleggelser, og da kan det få fatale følger for menneskeheten.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/09/09/the-day-after-tomorrow/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.