Sesongavslutning av Invasion

I går sendte TV Norge sesongavslutningen av den amerikanske serien Invasion. Jeg har sittet og sett alle 22 episodene av denne serien på onsdager kl 22:50 på TV Norge. Uansett om jeg skal opp kl 4 dagen etter eller ikke. SÅ bra var faktisk denne serien! Jeg viste dessverre allerede før TV Norge begynte å sende Invasion at serien hadde blitt «lagt ned » (cancelled), og fikk litt bange anelser. Var serien dårlig? Men det skal jeg love dere at den så absolutt ikke var! I motsetning til f.eks LOST skjedde det noe spennende i hver eneste episode og spenningsnivået ble holdt på topp fra episode til episode! LOST har derimot til tider vært gørr kjedelig. Når man sitter og føler at det ikke skjer noe som helst og man ikke får ett eneste svar, kan det bli rimelig kjedelig å følge med.

Men med Invasion var det en helt annen historie. Jeg følte aldri at det var kjedelig og jeg gledet meg en masse til å se neste episode. Derfor irriterer det meg noe veldig at ABC kansellerte hele serien. Hvorfor slo denne serien aldri ann i USA? Alle jeg har snakket med som har sett på Invasion har vært helt oppslukt og sett hver eneste episode, slik som jeg har gjort! Til og med faren min har benket seg foran TV’en hver onsdag for å se denne serien! Faren min er ikke den som ser en masse på tv, og gidder ihvertfall ikke å engasjere seg i tv-serier, derfor synes jeg det sier sitt at han har fulgt med på alle episodene av Invasion! Jeg har lest at ett annet tv/produksjonsselskap vurderte å ta opp Invasion-trådene der ABC ga seg, men de ombestemte seg vist når de så produksjonskostnadene på denne serien! 🙁

Jeg lever dog i håpet at noen vil lage en sesong 2 av Invasion. Det var mer enn nok løse tråder å ta tak i etter sesongavslutningen i går. Vi vet ikke hvordan det gikk med Larkin, og vi vet så absolutt ikke hva den utenomjordiske «tingen» egentlig var og hva som var målsetningen. Man fikk inntrykk av at det var «verdensherredømme» de var ute etter, men det fikk vi jo aldri vite med sikkerhet.

TV Norge startet i går å sende sesong 3 av LOST, men jeg har allerede sett de 6 første episodene av sesong 3. I USA starter de opp igjen etter en lang pause i LOST-sendingene den 7. februar. Episode 6 av LOST ble sendt 8. november i USA. Herregud for en lang pause i sendingene! De som velger å følge LOST på TV Norge slipper dog unna denne lange pausen. Men jeg tipper at noe av årsaken til at TV Norge hadde ca 100.000 færre seere på sesongåpningen av LOST er pga den sene oppstarten av sesong 3.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/01/18/sesongavslutning-av-invasion/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.