Cars

Det er riktignok en stund siden jeg så denne filmen, men glemte vist å skrive noen ord om filmen etter at jeg hadde sett den. Ifølge bloggen min har jeg ikke sett en eneste film siden 17. september, og da er det jaggu på tide å se en film igjen! Å begynne i ny jobb gjør ganske mye med andre gjøremål! Cars er en animasjonsfilm fra Pixar med biler i absolutt alle rollene. Selv insektene og dyrene er biler i denne filmen! Filmen passer for både liten og stor og er utrolig morsom fra start til slutt! Jeg hadde ikke lest så veldig mye om filmen på forhånd, og hadde nok trodd at filmen handlet mer om racing enn det den faktisk gjør. Men det gjør absolutt ingenting. Filmen har faktisk ganske mye handling, både racing, vennskap, humor og en liten dose kjærlighet også.

Hovedrollen, Lightning McQueen med Owen Wilson bak stemmen er ny og fremadstormende i racingsporten. Men dette har nok gått litt til hodet på McQueen og tenker dessverre litt for mye på seg og atter seg selv. Han klarer å rote seg bort og havner ute i ødemarken og her utspinner det seg ganske mye morsomt og rimelig mye av filmen faktisk. For ikke å si for mye vil jeg bare avslutte med å si denne anbefales på det sterkeste! Filmen er utrolig morsom, både for liten og stor! Jeg anbefaler forøvrig å se filmen med original tale (engelsk). Jeg har prøvd å se litt med norsk tale, men jeg synes ikke den er like bra som den originale. Er det barn som skal se filmen, er det nok å anbefale å bruke den norske talen.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/01/16/cars/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.