Sesongavslutning av Ugly Betty

Det er over ett år siden jeg skrev at jeg falt pladask for Ugly Betty på TV Norge. Det var derfor med glede at det kom en sesong 2 av denne hærlig serien på TV Norge. Pga manusforfatterstreiken har dog sesong 2 blitt kuttet ned fra 23 til 18 episoder. 18. og siste episode av sesong 2 har blitt sendt på TV Norge i kveld. Det er mye som faller i grus og det er andre ting som faller på plass. Når det kommer til Betty Suarezl legger man litt opp til fantasien hvordan sesongavslutningen ender for hennes del. Sesong 2 har vært like gøy som den første sesongen, og Wilhelmina har vært den utspekulerte, manipulerende og maktsyke bitch som vi lærte å elske henne i sesong 1.

Å gifte seg inn i Meade-familien gikk ikke helt Wilhelminas vei, derfor har hu sørget for at Bradford Meade får en ny arving. Det er selvfølgelig Wilhelmina selv som er mor til arvingen, men siden hu ifølge legen hadde en fientlig livmor har de kapret Christina som surrogatmor. Lurt i en felle for en real sum penger, selvfølgelig. Wilhelmina får det alltid som hun ønsker. Når graviditeten er bekreftet og på vei slippes denne nyheten for Meade-familien og Wilhelmina krever sin tredjedel av Meade-imperiet. Wilhelmina får ingen innflyttelse fra dag 1, men det tar ikke lang tid før hu klarer å manipulere Alexis til å gi hen den ene rollen etter den andre.

I forrige episode ble Wilhelmina gjeninnsatt som kreativ redaktør. Daniel Meade føler seg truet av Wilhelmina og gjør den ene brøleren etter den andre. Makan til usikker fyr i nærheten av Wilhelmina. I sesongavslutningen dukker det plutselig opp en fransktalende guttunge som har mistet moren sin. Dette later til å være sønnen til Daniel Meade, noe som Wilhelmina selvfølgelig bruker til sin fordel. Mode mister en annonsør og Daniel blir satt på sidelinjen for å "redde stumpene". Bare etter en dag eller to har Alexis atter igjen forfremmet Wilhelmina. Wilhelmina har nå blitt sjefsredaktør for Mode og har demed tatt over jobben til Daniel. Daniel pakker sakene sine og forlater Mode-kontoret mens softball-teamet til Mode feirer seieren over Elle. Daniel Meade har bestemt seg for å ta seg av sønnen sin.

Hilda går på en smell med sin trener Diaz når hu får vite at han ikke er singel, men derimot separert. Men det er vist ikke helt slutt mellom treneren og kjerringa. Vi får se hvordan dette fortsetter i sesong 3 av Ugly Betty. Betty på sin side blir sittende med ett stort dilemma og har store problemer med å velge. Etter forrige episode bestemte Betty og Henry å gå hvert til sitt etter at Henry flytte til Tuscon for å være pappa til sin sønn. Betty har derfor prøvd å legge dette bak seg og komme videre i livet. Baguettmannen Gio har hele tiden vært betatt av Betty og har aldri lagt skjul på dette.

Disse finner etterhvert tonen og Betty blir tatt totalt på senga, eller nærmere bestemt på gressplenen, når Gio spør om hun vil være med han til Roma en måned. Betty takker ja, men allerede samme kveld dukker plutselig Henry opp på døra til Betty og frir. Betty klarer ikke å bestemme seg, men etter en blackout i softball-kampen mellom Mode og Elle hvor både Henry og Gio er med i tillegg til Betty, våkner hun opp og har bestemt seg for hva hun skal gjøre. Vi får bare se at hun pakker en gedigen koffert og drar avgårde i fly. Etter å ha lest litt om episoden på tv.com, viser det seg at kofferten er full av bilder fra Italia. Har Betty valgt å bli med Gio til Roma? Svaret får vi i sesong 3 av Ugly Betty!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2008/05/28/sesongavslutning-av-ugly-betty/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.