Ugly Betty

Må innrømme at reklamen for Ugly Betty på forhånd fenget og så interessant ut. Jeg benket meg derfor foran TVNorge onsdag for 5-6 uker siden. Jeg falt rett og slett pladask for serien og bestemte meg for å laste ned episodene slik at jeg hadde mulighet til å se episodene selv om jeg ikke hadde mulighet til å se episodene når de gikk på TV Norge. Siden de går såpass tidlig på kvelden, er det stor fare for at jeg ikke får sett Ugly Betty når jeg jobber kvelden. Serien handler om Betty Suarez som den «stygge andungen» fra Queens som har en stor drøm om å få jobbe innen moteverden.

Betty søker og søker på jobber, men får alltid avslag. Selv om hun kommer videre til å komme til jobbintervju, blir Betty raskt avvist når de ser hvordan hun ser ut. Nå skal jeg ikke røpe alt for mye av hva serien handler om, men siden dette er ting som skjer i den første episoden, går det vel greit. Sønnen til MODE-eier Meade prøver å få sønnen sin på rett kjøl, og velger å ansette Betty Suarez for å få sønnen David til å konsentrere seg om jobben som redaktør av motemagasinet MODE fremfor å «kose seg» med sin assistent/sekretær. Betty får derfor jobben som David Meade sin sekretær, som får blandede mottagelser hos MODE, både fra David selv og resten av staben.

Ved første øyekast passer Betty overhodet ikke inn i denne verden og får derfor litt av en jobb med å prøve å bevise at hun faktisk har noe der å gjøre. De pene og perfekte menneskene som jobber hos MODE presenteres i Ugly Betty som slemme og fæle mennesker, noe som er en litt uvant fremstilling på TV og film. Men etterhvert får vi se flere sider av de fleste, det samme gjelder Betty Suarez. Jeg vil på det sterkeste anbefale alle om å ta en titt på Ugly Betty på TV Norge, eller laste ned episodene for å få med seg starten av serien! I motsetning til mange andre TV-serier får vi etterhvert se at alle karakterene i Ugly Betty har sin egen sære og enorme personlighet, som blir mye mer utdypt enn hva man er vant til! Det er utrolig gøy å se at ikke alle «pene og vellykkede» karakterer på TV ikke bare blir fremstilt som «pene og vellykkede»! TV Norge sender Ugly Betty på onsdager, og sendte episode 6 denne uken. Det er derfor 6 episoder dere burde få med dere først før dere begynner å se videre på TV Norge! Ta en titt på eztvefnet.org for informasjon! Betty Suarez har også en egen hjemmeside på bettysuarez.com!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/02/09/ugly-betty/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.