Mange passasjerer tur/retur Skjærhalden lørdag

De ordinære turene fra 19:15 til 22:50 var i grunn ganske stille og rolig, den første turen var til Begby-Moen mens de neste turene var annenhver gang til Lisleby og Gluppe. Totalt ble det 3 turer til Gluppe og 2 turer til Lisleby. Kl 22:50 var det siste ordinære avgang til Skjærhalden. Det var ikke så mange på tur ut til Skjærhalden, men på vei tilbake til byen ble bussen 3/4 full, ihvertfall med sittende passasjerer. Det var i grunn en ganske høy voirspiel/party-stemning hele veien fra Skjærhalden og inn til byen.

Det var veldig mange passasjerer som ikke tar bussen så ofte og det var derfor veldig mange som betalte kontant. Ellers er det veldig mange som har månedskort. Etter å ha sluppet av passasjerene i Fredrikstad var det rett over til garasjen for å fylle diesel og ta en utvendig vask av bussen. Det var plass til ikke mindre enn 146 liter diesel på buss med internnummer #102. Bussen hadde blitt rimelig møkkete etter å ha kjørt siden i morges, primært til Skjærhalden og Engelsviken-Lervik før jeg overtok bussen. Det var derfor greit å få den en tur igjennom vaskehallen.

Mellom 01:25 og 1:35 var det pause, så da benyttet jeg anledningen til å ta en tur hjemom for å få meg en matbit før jeg skulle kjøre nattbuss! Begge nattbussturene gikk til Skjærhalden, den første kl 01:45 og den andre kl 03:15. Det var lite folk på den første turen, men på den siste turen var bussen full, ihvertfall med sittende passasjerer. Veldig mange av de som skulle hjem fra Fredrikstad kl 03:15 var de samme som hadde vært med bussen fra Skjærhalden kl 23:25. Det var overhodet ingen problemer på nattbussen denne helga heller, den tredje helga jeg kjører nattbuss, og den andre helga på rad faktisk! Det eneste jeg oppdaget når jeg skulle parkere bussen var at det var noen som hadde spydd helt bakerst i «brønnen» på bussen, og på gulvet mellom de bakerste setene på venstre side. Dette er på ingen måte noe jeg skal rydde opp i, og jeg skrev derfor en beskjed om at bussen måtte vaskes før den ble tatt ut igjen, mest sannsynlig på mandag.

Klokka var nå 04:45 søndag morgen, og det var på tide å komme seg hjem i senga. Men som vanlig klarer jeg ikke å gå rett i seng etter endt skift, så det drøyde litt over en time før jeg omsider var i seng. Det var forøvrig utrolig deilig å kunne sove ut uten å ha på vekkerklokka. Derfor var jeg vel ikke ute av senga før kl 15:30 idag! Siden jeg starter 05:45 i morgen tidlig, skal jeg nok prøve å komme meg litt tidlig i seng i kveld.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/02/11/mange-passasjerer-turretur-skjaerhalden-lordag/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.