Ingen store forsinkelser på Hvaler

Hvis vi ser bort fra at det ballet på seg med forsinkelser på tirsdag hvor jeg måtte stå over den siste turen på skiftet, har det i grunn gått over all forventning denne uka. Denne uka har jeg kjørt samme skift på mandag og onsdag og på tirsdag og torsdag. I går var det bare en (re)tur fra Skjærhalden som var litt forsinket, 9:40-turen gikk fra Skjærhalden kl 9:48. For å beskrive hvor lite som skal til før det skjærer seg fullstendig, når jeg kom fra Skjærhalden kl 9:48 var det ikke mer enn 10-15 sekunder som skulle til før jeg hadde måttet stå i 10-15 minutter på å komme igjennom Hvalertunnelen. Det er derfor ikke mye som skal til før det baller på seg. Siden jeg ikke fikk tatt noen bilder av #110 på mandag, hadde jeg planer om å gjøre det i går, men tror du ikke bussen hadde blitt bytta ut? 😉 Vesterøy hadde vist fått den bussen og jeg fikk derfor deres buss #108. Det er også en manuelt giret buss og de som sitter på Vesterøy-planen skryter av den manuelle girkassa på denne bussen. Og de har helt rett, den er mye bedre enn de andre vi har, det vil si #93, #104 og #110. Men jeg synes dog at motoren var litt lat, men den har nok gått en del tenker jeg.

I dag skulle jeg kjøre samme skift som på tirsdag, hvor det skjærte seg med skoleturen fra Skjærhalden til Asmaløy, tomkjøringa tilbake til Skjærhalden og en tur fra Skjærhalden til Fredrikstad. Det vil si, disse turene ble kjørt, men jeg ble bare mer og mer forsinka, da jeg rett og slett var uheldig med alle 4 turene igjennom Hvalertunnelen. Den siste turen på skiftplanen, 9:35 til Saltnes-Tomb måtte derfor kjøres av en annen sjåfør. Jeg var derfor spent på hvordan det ville gå i dag. På mandag og tirsdag hadde jeg sluppet unna avisene som være med Hvaler-bussen, men i går og i dag har jeg måttet ta med meg aviser. Det var derfor enda større spenning til hvordan det ville gå utover dagen. Men det gikk rett og slett over all forventning i dag. Joda, jeg var 9 minutter forsinka med 8:45-turen fra Skjærhalden til Fredrikstad, men det var ikke værre enn at jeg var i rute til jeg skulle kjøre Saltnes-Tomb-turen kl 9:35. Derfor var jeg også i rute når jeg kom til Tomb og hadde anledning til å dokumentere dagens tur til Tomb! 🙂

I morgen skulle jeg kjøre det siste av de tre dagtid-skiftene som ligger på Skjærhalden-planen, men pga sykdom har dette blitt erstattet med ett Hvaler Diverse-skift. Det vil si at jeg begynner kl 9:50 istedenfor kl 5:40. Jeg er naturlig nok rimelig mye seinere ferdig enn med mitt opprinnelige skift, men jeg synes det hadde vært ok å kunne sove litt mer enn jeg har hatt anledning hittil i uka. Lørdag og søndag har jeg forløpig fri.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/06/07/ingen-store-forsinkelser-pa-hvaler/

1 kommentar

  1. Hei! Jasså, så du har prøvekjørt #108. Virker som du likte den også, men som du sier er den nok litt lat.

    Angående #110, så fikk jeg tatt et par bilder da jeg kom over den i Bratte Bakke på onsdag. Disse kan sees i mitt nyopprettede bildegalleri, i min blogg.

    http://utgaard.wordpress.com/bildegalleri/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.