Siste stopp Engelsviken

Etter å ha vært på skulpturparken StenKunstHvaler på Rødshue, Edholmen, Kjøkøy fort og Elingaard herregård, avslutta jeg med en liten tur til Engelsviken. Nå begynte det å bli litt knapt med tid igjen før jeg skulle starte på andre del av skiftet mitt, så det ble bare en liten «stop and go» tur til Engelsviken. Men jeg fikk tatt noen vintermotiver fra et sted jeg aldri har tatt bilder tidligere. Dette ble derfor avslutningen på en veldig fin rundtur i distriktet i en lengre pause jeg hadde på jobb. Jeg har i grunn brukt ganske mange av disse lengre pausene, såfremt været har vært kurant, til å ta bilder i distriktet. Det er utrolig hva man kan få tid til når man har en pause på 4 og opptil 5 timer midt på dagen!

    

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2016/02/07/siste-stopp-engelsviken/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.