Vintermagi på Edholmen

Jeg tok også en tur til Edholmen for å ta litt bilder. Det er et år siden jeg var der sist, hvis man ser bort fra at jeg er stadig nedom Edholmen for å snu med bussen da. Men for et år siden hadde jeg en runde rundt på Hvaler, men den gangen var det ikke noe snø. Det kan man mildt sagt si at det var denne gangen! Og veien ned til der jeg tok bildene var mer eller mindre speilblank, så det var greit å være skodd med stålpigger under skoa. Må innrømme at jeg gikk på mest mulig is for å teste hvor godt piggene fungerte. Og det må jeg si at dem virkelig gjorde! Men tilbake til Edholmen, jeg må si at det var utrolig vakkert der nede nå! Jeg har sett et utrolig vakkert bilde av sjøbua helt innerst i bukta der tidligere, og må si at jeg begynner å nærme meg nå! Men jeg skal nok innom Edholmen flere ganger fremover for å se om jeg kan fange en enda mer magisk stemning! Men dette var pretty damn close, hvis jeg får si det selv!

        

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2016/02/06/vintermagi-pa-edholmen/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.