Vinter på Elingaard herregård

Jeg har også vært en tur og tatt bilder av Elingaard herregård i vinterdrakt. Og det må jeg si var utrolig vakkert. Det hele ble toppet med en utrolig fin himmel med sola delvis gjemt bak Elingaard og trærne. Det er ikke noen tvil om at vinteren er en utrolig vakker årstid. Men det forutsetter at snøen får lov til å ligge som himmelsk korrekturlakk. Eller «himmelsk korrekturlakk over en feilstavet sommer» som Anne Grete Preus synger. Det blir hvitt og vakkert og skjuler høstens brune og etterhvert kjedelige farger, før vi etterhvert kommer til våren og det begynner å spire og gro og alt blir grønt og vakkert igjen! Dessverre har vi en del mellomfaser her i distriktet. Noen få dager etter at jeg tok alle disse vinterbildene kom mildværet og all snøen regnet bort i løpet av noen få dager. Det kom uventet også litt snø på fredag, men det regnet fort bort. Denne helgen og mandag skal det bare regne, så da er det ikke mye fotovær å snakke om. Derfor benyttet jeg anledningen når snøen lå i midten av januar til å ta en masse vinterbilder!

           

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2016/02/07/vinter-pa-elingaard-herregard/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.