Fra høst til vinter i Gamlebyen, Fredrikstad

Det er tre måneder siden jeg var i Gamlebyen i Fredrikstad og tok bilder sist. Da var det grønt og sommerfarger fortsatt. På tirsdag var jeg en ny tur innom Gamlebyen for å ta bilder av Gamlebyen i høstfarger. Selv om det må sies å være overgangen fra høst til vinter for tiden. Det var en kjølig morgen hvor vi faktisk fikk se sola igjen for første gang på en stund. Jeg hadde derfor sørget for å kle meg ganske godt, med lue og forde hansker for å være på den sikre siden. Man blir utrolig kald på hendene hvis man ikke har på seg hansker når man går rundt og tar bilder i flere timer. Jeg prøvde å gå en litt annen rute enn jeg gjorde sist, slik at det ble litt andre motiver, men noen av motivene går nok igjen. Det er noen ting man liksom vil ha bilder av hver gang man er i Gamlebyen i Fredrikstad. En ting er ihvertfall helt sikkert, det var ikke noe stort problem å få bilder av Gamlebyen uten noe særlig med mennesker.

                                                                                                                                                                                                                    

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2014/11/30/fra-host-til-vinter-i-gamlebyen-fredrikstad/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.