TV-serier i høst

I dag starter sesong 4 av CSI: Miami på TVNorge som skal gå hver tirsdag fremover. Tirsdag er den store CSI-dagen, hittil har sesong 6 av CSI (Las Vegas) blitt sendt først, og så har de sendt reprise av CSI: Miami etterpå. Fra idag av blir det sesong 4 av CSI: Miami først og reprise av sesong 5 av CSI (Las Vegas) etterpå. Sesong 6 av CSI som har blitt sendt på tirsdager frem til nå hadde sesongavslutning for en uke siden. CSI: New York har blitt sendt på torsdager, men har sesongavslutning av sesong 2 førstkommende torsdag.

Fra neste torsdag sender TVNorge sesong 3 av CSI: Miami i reprise. Fortsatt noe å se på på torsdager med andre ord! Det er ikke til å stikke under en stol at jeg er stor fan av CSI, både originalen fra Las Vegas, CSI: Miami og CSI: New York. Må innrømme at jeg hadde litt problemer med Miami i starten, men lærte meg fort å like denne også. Den første episoden av CSI: New York var ikke spesielt bra, men fra episode 2 var det like bra som de andre! Jeg sluker derfor alt som heter CSI rått!

I morgen starter sesong 1 av Invasion som skal gå på TVNorge på onsdager fremover. Sesongen består forøvrig av 22 episoder. Det har vært veldig mye reklame for denne serien i det siste, og må si at jeg gleder meg stort til å se den første episoden i morgen! Serien har etter hva jeg kan skjønne ingen store kjente navn, men det hadde ikke LOST heller når den startet. Så hva spiller vel det? Hvis serien er bra og intelligent, er det ikke behov for kjente navn.

Jeg har nettopp også fått vite at sesong 3 av LOST starter opp igjen i USA den 4. oktober, og at det skal sendes en episode hver onsdag fremover. Men serien får garantert noen pauser nå og da pga helligdager, sportsarrangementer og annet tull. Jeg vet ikke når TVNorge starter opp med LOST, men regner med at det er etter at Invasion er ferdigsendt. Det skulle bli fra 24. januar. Det kan umulig stemme, for da vil TVNorge ligge alt for lenge etter sendingen av tv-serien i USA. Da regner jeg med at TVNorge finner en løsning for å sende begge seriene parallellt. Ellers er jeg redd at problemet med at TVNorge mister seere pga nedlasting av tv-serien blir enda større enn den var under sesong 2.

Uansett er det mye spennende å se på utover høsten på TV, og det er vist bare TVNorge jeg skal se på denne høsten! 🙂

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/08/22/tv-serier-i-host/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.