Råde stasjon

Gamle Råde stasjon ble åpnet i 1979 og er bygget i tre. Nye Råde stasjon derimot er i tre, glass og stål og ble åpnet i januar 2014. Jeg tok bilder primært av den nye stasjonen, men fikk også tatt et par bilder av den gamle (grønne) stasjonen  bygget i tre. Den nye stasjonen er et fascinerende byggverk å ta bilder av i skumring/mørket. Det er første gang jeg tar bilder av Råde stasjon, men det er sikkert ikke den siste. Jeg kunne tenke meg å ha med meg stativet hit en gang og dermed ha mulighet til å ta lengre eksponeringer uten å øke ISO-verdien. Slike moderne bygninger hvor man ser tvers igjennom dem når de er opplyst om kvelden er artig å ta bilder av.

                             

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2014/11/30/rade-stasjon/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.