Gamlebyen

Jeg har  vært mang en gang i Gamlebyen, det vil si Gamle Fredrikstad og tatt  bilder. Her har jeg samlet en del av de bildene jeg har tatt opp igjennom årene. Noe med kompakt, noe med speilreflekskamera. Noe er vel faktisk også tatt med gammeldags film. Men jeg har til gode en skikkelig og grundig gjennomgang av hele gamlebyen. Men det kommer jeg garantert til å gjøre en dag! Gamlebyen er  full av fotomotiver. Men det er ikke den enkleste oppgaven å være «turist i egen by». Det er mye enklere å komme til et nytt sted og ta bilder, enn å ta bilder og finne spennende motiver et sted man har vært utallige ganger før.

                                                                                                                                   

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/04/23/gamlebyen/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.