En liten tur i Gamlebyen, Fredrikstad

I sammenheng med at jeg var en tur i Gamlebyen i Fredrikstad for å ta noen bilder til God Jul-innlegget jeg la ut lille julaften, tok jeg selvfølgelig litt flere bilder når jeg først var i gang. I tillegg til å være ute etter motivene fra torvet med Fredrik II-statuen og juletreet, var jeg også ute etter trærne langs vollane syd i Gamlebyen med sola, skyene og himmelen som bakgrunn. Det blir ofte ganske fine bilder. Gamlebyen er i grunn ganske fotogen av seg. Det er utallige motiver å ta av der inne, hvis man tar seg tiden til å se etter dem! Og det er stor forskjell på å lete etter motiver med f.eks vidvinkel og 50 mm eller et makroobjektiv, for den saks skyld! Med det er jeg ved veis ende med bildene jeg tok lille julaften! Det ble noen!

                       

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2015/01/01/en-liten-tur-i-gamlebyen-fredrikstad/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.