Skumbad i fontena på Østsiden

I løpet av går kveld eller i natt er det noen som har hatt det litt vel morsomt i fontena på Østsiden i Fredrikstad. Hvilken type eller hvor store mengder som må til for å få til dette, aner jeg ikke, men fontena på Østsiden rett ved Fredrikstadbrua var i morgentimene i dag badet i såpeskum! Jeg har overhodet ingen formening om hvor ofte dette skjer, eller hvor mange ganger det har skjedd, men det skjer med ujevne mellomrom. Det er tydeligvis noen som synes det er veldig morsomt å gjøre om den gamle og tradisjonelle fontenen på Østsiden til et skumbad! Jeg må jo også selv innrømme at jeg drar på smilebåndet og synes det er et artig syn. Men det er ikke dermed sagt at jeg ville hent ei hel flaske med Zalo, eller hva som må til, for å få til dette.

Jeg husker sist det ble skrevet om noe slikt, så gikk kommunen ut med at det kostet omlag 10.000 kroner å rydde opp når noen helte såpe i fontena på nye Stortorvet. Hvor mye det beløper seg til å rydde opp i fontena på Østsiden aner jeg ikke. Jeg benyttet anlendingen til å ta noen bilder av dette i dag for å forevige stuntet. Når jeg dro hjem etter første del av skiftet mitt i dag kl 10.30, var det fortsatt ikke ryddet opp i. Men mengden såpeskum hadde blitt redusert betydelig. Men jeg regner med at kommunen kommer til å ta tak i problemet i løpet av dagen. Hva blir det neste? Vi har jo flere fontener i distriktet.

    

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2014/09/02/skumbad-i-fontena-pa-ostsiden/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.