Fredrikstadbrua speilet i dammen på Østsiden

Jeg hadde aldri tenkt på det som et fotomotiv selv, men så at noen hadde vært på den andre siden av dammen på Østsiden og tatt bilder av Fredrikstadbrua her forleden. Da speiles Fredrikstadbrua i dammen og ser ut som et «pariserhjul». En utrolig god idè syntes jeg, og benyttet første og beste anlending til å ta en tur bortom for å se om jeg kunne få noen fine bilder! Jeg var «heldig» med solnedgangen og fikk et ganske fint fargespill over det hele. Dette er en av grunnene til at jeg er medlem av diverse grupper på Facebook for distriktet jeg bor i, for da får man noen gode idèer og innspill på fotomotiver fra tid til annen! Jeg hadde sikkert aldri kommet på dette som et smart sted å ta med seg kameraet til ellers.

                      

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2015/01/18/fredrikstadbrua-speilet-i-dammen-pa-ostsiden/

1 kommentar

    • Are18 januar, 2015 kl 16:37

    Send inn bilder til Vakre Fredrikstad og Hvaler, hvis du vil

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.