Spjærkilen i den blå timen

Jeg har vært utallige ganger på Spjær, det vil si på snuplassen med bussen. Men jeg har aldri gått noe utover i Spjærkilen noen gang. Jeg gikk ikke så langt denne dagen heller, men jeg gikk ihvertfall ut til brua som jeg har tatt bilder av noen ganger tidligere, og fikk tatt litt andre bilder enn hva jeg har gjort tidligere. Det er rimelig «ruskevær» for tiden, så det er ikke alltid det frister å gå så veldig langt ut i «havgapet». Men jeg skal uten tvil utforske Spjærkilen enda mer ved en senere anledning! Det er i grunn ganske mange steder i mitt nærområde å utforske, spesielt på Hvaler kan man kanskje si. Det er ikke noen tvil om at jeg er veldig glad i skjærgården og alle de motivene man finner der!

                  

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2015/01/18/spjarkilen-i-den-bla-timen/

4 kommentarer

Hopp over til kommentarskjema

  • Solveig Høydahl18 januar, 2015 kl 14:04

  Bildene er så flotte! Men Spjær hvor er det? I og med at vi skal flytte til Hvaler så vil vi også utforske nærområdet. Vår datter med familie bor på Hvaler men tror ikke hun har vært der enda.

  • kak18 januar, 2015 kl 14:08
   Forfatter

  Tusen takk for det, Solveig! Spjær ligger på Spjærøy, den andre øya man kommer til på Hvaler. For å komme til Spjærkilen tar man første til høyre etter å ha kjørt brua over Skjelsbosundet (fra Vesterøy til Spjærøy). Det er skiltet til Spjær, Brottet, Dypedal osv. Deretter kjører du helt ned til du ikke kommer lengre. Da er du på snuplassen som bussen snur på, hvis du skal parkere for å gå en tur utover i skjærgården, er det en parkeringsplass merket Spjærkilen inn til høyre rett før man kommer ned til snuplassen! 🙂

  • Solveig Høydahl18 januar, 2015 kl 14:28

  Tusen takk for opplysningen. Er det samme veien som til kirken da kanskje? Der var vi jo før jul med barnebarna.

  • kak18 januar, 2015 kl 14:33
   Forfatter

  Det stemmer, du kjører bare videre helt ned til Spjær! 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.