Fredrikstadbrua i solnedgang

Neste stopp var Fredrikstadbrua, forbindelsen mellom øst- og vest i Fredrikstad. Gamle Fredrikstad og «nye» Fredrikstad. Jeg startet på østsiden av Glomma ved Nettbuss Øst sitt anlegg. Jeg var også en tur på vestsiden av Glomma, men ingen av dem fikk jeg sola og solnedgangen der jeg ønsket at den skulle være, den var enten helt til venstre for brua eller til høyre, ikke imellom som jeg ønsket. Men man får det ikke alltid som man ønsker. Men uansett er Fredrikstadbrua et fint motiv som jeg har tatt utallige bilder av. Jeg kommer nok ikke til å stoppe med det første heller. Men jeg har disse to stedene som jeg ofte tar bilder fra, kanskje jeg burde gjøre litt research for å finne noen andre fine steder man kan ta bilder av Fredrikstadbrua fra også?

          

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2014/12/21/fredrikstadbrua-i-solnedgang/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.