Gamle Rolvsøysund bro i solnedgang

På vei hjem fra Hurumlandet hadde jeg bestemt meg for å benytte anledningen til å ta litt bilder i solnedgangen hjemme i mitt eget distrikt. Første stopp var Gamle Rolvsøysund bro. Nå er det ikke lenge siden jeg tok bilder av Gamle Rolvsøysund bro sist, men den ER en veldig fin bro og ikke minst en veldig fotogen bro. Og det er nok ikke bare Gamle Rolvsøysund bro som blir gjenbrukt litt fra min side. Hvis jeg får si det selv, så ble bildene jeg tok av Gamle Rolvsøysund bro i solnedgang veldig fine. Det var jo også litt gøy med svanene nede ved siden av broa. Det gir det litt ekstra stemning! Men det  var bare et lite stopp og noen «få» bilder denne gangen, da jeg hadde planlagt å rekke innom flere steder før sola gikk helt ned lørdag for en uke siden.

                  

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2014/12/20/gamle-rolvsoysund-bro-i-solnedgang/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.