Rolvsøysund

Etter å ha tatt bilder i Lykkebergparken i juli i fjor, hadde vi en så fin solnedgang over Rolvsøysund mellom Rolvsøy og Greåker. Jeg bare måtte stoppe i veikanten og ta med meg kameraet ut på (nye) Rolvsøysund bro og ta noen bilder! Her er det også en lett blanding av HDR og vanlige bilder. Her hadde jeg dog ikke med meg stativet og dette var nok mine første HDR-bilder tatt på frihånd. Jeg har gitt dem litt forskjellig behandling for å gi dem et litt forskjellig uttrykk/resultat. De siste bildene i dette knippet på ti bilder er tatt oppe fra Greåker fort. Det er ikke få ganger jeg har vært der oppe og tatt bilder!

        

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2014/03/01/rolvsoysund/

2 kommentarer

  • jg2 mars, 2014 kl 13:58

  ser at båten min poserer bra et av bilden her ja

  • kak2 mars, 2014 kl 14:04
   Forfatter

  Artig, på bilde nummer fire eller?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.