Lykkebergparken

Nå har jeg rota litt rundt i bildearkivet og fant ei mappe med bilder som jeg ikke hadde gjort noe med. Nemlig bilder fra Lykkebergparken tatt i juli 2013. Dette  var min første tur hvor jeg testet ut HDR seriøst, disse ble også tatt med stativ. Men det er bare noen få av de bildene som jeg nå har valgt å legge ut som er HDR. Resten av bildene er helt tradisjonelle bilder. I Lykkebergparken har jeg tatt bilder av Lykkeberg, et utrolig gammelt og fint kommunalt  bygg, det nye rådhuset i Fredrikstad og ett bilde hvor man ser Fredrikstad Domkirke på den andre siden av veien. Mildt sagt et litt annerledes bilde av Domkirken. Legg også merke til minnesmerket etter 22. juli nederst i bildet!

                    

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2014/03/01/lykkebergparken/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.