Tistafossen og Spinneriet i Halden

Jeg var i går også en tur i Tistedalen for å ta noen bilder av Tistafossen og Spinneriet. Det er ikke lange kjørebiten når man først har vært på Fredriksten festning i Halden. Det var ganske bra med vannføring og det var ganske heftige strømmer. Tror ikke det hadde vært noe særlig og tatt en liten svømmetur her! Jeg tok bilder både med 10 og 18 mm og det blir selvfølgelig litt andre bilder samtidig når man er i gang. Den gamle bygningen til «Forbruksforeningen Tista» var jo utrolig sjarmerende. Det ser ikke ut til å ha vært noe særlig aktivitet her på en stund og bygningen ved siden av har absolutt sett sine bedre dager. Dette var jo mer en søppelfylling nå enn noe annet.

                                             

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2014/02/28/tistafossen-og-spinneriet-i-halden/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.