Fredrikstadbrua – et landemerke

Fredrikstadbrua er et stort og godt synlig landemerke i Fredrikstad. Derfor er det vel heller ikke så merkelig at man tar bilder av denne brua til stadighet. Jeg pleier å parkere på den samme plassen nede langs Glommastien på jobben hver eneste dag, og da får jeg den samme utsikten til Fredrikstadbrua hver eneste dag. Og utsikten eller motivet forandrer seg fra gang til gang. Derfor blir det ofte til at jeg knipser bilder av brua til stadighet. Jeg går aldri lei, og kommer nok til å ta mange bilder av brua i fremtiden også. Jeg håper å få tatt ett «knallbilde» av brua en dag, helst med speilrefleksen. Men det er hele tiden snakk om å være på rett plass til rett tid. Det er ikke alltid at det klaffer kan du si. Men noen ganger får man noen gode bilder! Her er noen av dem.

         

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2014/11/22/fredrikstadbrua-et-landemerke/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.