Fredrikstadbrua over Glomma

Mens jeg var og tok en nærmere titt på Høytorp fort med tårnkanoner i pausa mi på jobb, benyttet jeg anledningen til å ta noen bilder av Fredrikstadbrua etter jobb. Når man har med seg kameraet er det veldig kort vei til å ta noen bilder av Fredrikstadbrua når det er fint lys. Jeg blir liksom aldri lei av å ta bilder av Fredrikstadbrua. Det som er derimot kan være en utfordring, er å finne en unik tittel på innlegget jeg legger ut hver gang jeg har tatt bilder av Fredrikstadbrua. Men tror jeg bør finne meg litt flere alternative vinkler og steder jeg kan ta bilder av Fredrikstadbrua, jeg har tatt noen bilder fra nettopp disse vinklene nå. Selv om jeg personlig ikke går lei, så er det vel mulig at andre synes de har «sett det før»? Men dette var bare noen «knips» før jeg dro hjem fra jobb. Ikke ofte jeg gjør det, men det tredje bildet er bevisst skjevt, det er ikke bare jeg som har bomma «litt» med horisonten.

    

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2015/05/13/fredrikstadbrua-over-glomma/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.