Stille og rolig på bussen i påska

Som nevnt på mandag, var det ekstremt stille på bussen, og det har vært tilfelle hele uka i grunn. Det var litt mer trafikk på tirsdag, men på onsdag var det mer dødt enn noensinne. I dag lørdag har det også vært ganske stille og rolig, med unntak av litt trafikk til Skjærhalden og Vesterøy. Spesielt de to turene jeg hadde til Torsnes i dag var stille og rolig. På den første turen hadde jeg på en passasjer fra Holm til Kloppa, og det var det. På den andre turen hadde jeg med noen underveis og fikk også med to passasjerer fra Skalle til byen. Siden det er påskeaften i dag sluttet bussene å gå tidligere enn normalt, siste Glommaringen gikk kl 14:30, siste tur til Skjærhalden gikk kl 14:40 og siste tur til Vesterøy gikk kl 15:10, for å nevne noen av rutene.

På turen til Skjærhalden kl 10:35 i dag gikk returen til Fredrikstad rundt Kirkeøy (Botne, Bølingshavn) først, og det er første gang jeg har møtt så mange biler på disse trange veiene. Totalt telte jeg 16 biler inkludert en isbil fra Hjem-Is. 7 av disse bilene møtte jeg på en av de trangeste stedene ved Svanekil. Men med god innsats fra bilistene gikk det greit. Det var dog en mann i en Chevrolet Tahoe SUV som ristet på hodet og vinket meg bort. Makan, innflytter eller? De fastboende på Kirkeøy er veldig hjelpsomme til når vi møtes på de trange stedene, men denne Chevrolet Tahoe-eieren ville vist aller helst at jeg skulle rygge bussen tilbake til nærmeste møteplass. Men det gjorde jeg selvfølgelig ikke.

Nattbussene i natt går derimot som normalt. Jeg skal kjøre to turer til Skjærhalden i natt, den første kl 01:45 og den andre kl 03:15. Det vil si at jeg skal tilbake på jobb kl 01:35 i natt og er ferdig kl 04:45 søndag morgen. Må si jeg er litt spent på om det blir noe «trøkk» på nattbussen i natt, eller om det blir like rolig som det har vært hele uka? Da har jeg fri hele søndag og mandag! Neste uke har jeg forløpig bare fått kjøring på tirsdag og fredag, begge skiftene på Diverse-planen. Men som vanlig, kommer det garantert til å dukke opp mer kjøring utover i uka. I oppholdet jeg har mellom ordinær- og skolekjøring på tirsdag kommer jeg garantert til å få noe å gjøre onsdag og torsdag også! Den ordinære rutekjøringen på tirsdag er diverse «byruter», mens kjøringa jeg har fått på fredag er kun turer til Engelsviken-Skjæløy og Saltnes-Tomb. Akkurat nå venter jeg på at en litt sein middag skal bli klar! 🙂

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/04/07/stille-og-rolig-pa-bussen-i-paska/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.