Husk å stille klokka natt til søndag!

Førstkommende søndag starter sommertiden igjen, den starter alltid siste søndag i mars. Det vil si at kl 02:00 natt til søndag skal klokka stilles frem en time til kl 03:00. Dermed mister vi en time den natten, noe som passer meg ganske dårlig når jeg skal se Australia Grand Prix (Formel 1) kl 8 søndag morgen! Men heldigvis skal jeg ikke på jobb før mandag kl 11:15, så det skal nok ikke få så altfor store konsekvenser! For de som aldri husker om man skal stille klokka frem eller tilbake når sommertiden starter og slutter, pleier jeg å bruke følgende huskeregel: Om våren tar du sommermøblene FREM, mens på høsten tar du sommermøblene TILBAKE. Det samme gjør du når klokka skal stilles! Men jeg må innrømme at jeg ikke får særlig vår- eller sommerfølelse når jeg ser ut av vinduet. Her laver snøen ned og jeg er i grunn veldig glad for at jeg har fri i dag!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2009/03/27/husk-a-stille-klokka-natt-til-sondag/

2 kommentarer

  • Cathrine27 mars, 2009 kl 11:34

  en annen huskeregel er at man alltid skal stille klokka MOT sommeren:)))))

  • kak27 mars, 2009 kl 11:36
   Forfatter

  Tror det er ganske mange huskeregler for å huske hvilken vei man skal stille klokka. Men de to nevnte er vel kanskje de mest vanlige? Kom gjerne med flere huskeregler! 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.