Stille før stormen

Nå er det over to måneder siden jeg skrev noe her sist. Og det er vel ikke til å stikke under en stol at det har vært ganske lav aktivitet her over en lengre periode. Jeg vet ikke helt om jeg kan love noen «storm» som tittelen av dette innlegget antyder, men jeg skal ihvertfall prøve å få ut flere innlegg, tanker, idèer og ting som engasjerer meg på en eller annen måte! Jeg har f.eks noe på lur som det bare er å skrive ut. Selv om det ifølge denne bloggen ser ut som jeg ikke har kjøpt meg en eneste klokke på over ett år, det er nok ikke helt sant. En oppdatering kommer på det området. Eller, kommer det egentlig flere oppdateringer på det området? Det gjenstår å se. I tillegg har jeg faktisk lyst til å ta litt mer bilder. Og mine bilder har en tendens til å dukke opp her på bloggen, en etter en.

Jeg er nemlig ingen «fotoalbumfotograf» og har ikke vært det på mange, mange år. Når tok jeg egentlig bilder som skulle rett i album sist? Det må være et sted mellom 20 og 25 år siden. Det får meg nesten til å høre gammel ut. Men det kommer jo bare ann på hvem man sammenligner seg med. På jobben er jeg uten tvil ikke gammel, sammen med flere av mine venner, så er jeg nok litt «eldre». Men hvilken rolle spiller vel det, når man har det gøy og hyggelig sammen?

Det har også kommet flere «oppdateringer» her hjemme når det gjelder lyd og bilde. Spesielt lyd kanskje, hvordan jeg spiller av musikk for tiden. Men det kommer jeg kanskje tilbake til, hvis jeg finner det for godt å skrive et innlegg om det! Man kan vel også si at det har «gått opp ett lys for meg». For de som har vært her hjemme hos meg, vet nok hva jeg snakker om. Det er vel et lengre innlegg alene. Kanskje.

Det er stille før stormen.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2012/09/16/stille-for-stormen-2/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.