Sofa på tur

Jeg skulle ut en tur i går ettermiddag og ante fred og ingen fare når jeg plutselig ser at det sitter noen i en sofa i veien ned til garasjen her i blokka. Hva i helsikke? tenkte jeg. Hvem er det som sitter der og slapper av i en sofa utendørs liksom? Når jeg kom litt nærmere, å faen.. jeg kjenner dem begge to faktisk. Nå hadde jeg forsåvidt hørt noe om at Mats hadde fått seg en ny sofa for «et slikk og ingenting», ikke bokstavelig riktignok, i den samme blokka som jeg bor. Men at jeg skulle snuble over han akkurat når han henta den, er nok ikke så veldig sannsynlig. Å flytte er jo uten tvil en slitsom affære, selv om man i dette tilfellet «bare» skulle bære en 3-seter og en 2-seter fra denne blokka og ned i blokka på den andre siden av veien. Det geniale her er jo at det var griseenkelt og ikke minst behagelig å ta seg en pust i bakken, nærmere bestemt på sofaen!

Det hadde dog vært litt kjipt hvis det bare var en stol de bære på da. Hvem skulle få lov til å sitte? Eller, de kunne jo ha sitti på tur da. Men siden vi snakker om en 3-seter og en 2-seter, var ikke det noe problem akkurat. Mats ville gjerne at jeg skulle ta et bilde av dem sittende i sofaen og sende til en felles kompis av oss, men jeg spurte rett ut om jeg fikk lov til å legge det ut på Twitter. det synes jeg hadde vært artigere ihvertfall. Så da dukket ett av bildene opp på Twitter i går. Det var dog litt klønete å se hvem av bildene som var best i sola i går ettermiddag, for når jeg kom hjem igjen litt senere så jeg nok at jeg ikke hadde valgt det beste bildet. Men heldigvis nest best av de tre bildene jeg tok da. Det tredje og dårligste bildet hadde Mats øynene lukket nemlig. På bildet jeg la ut hadde han tatt av seg brillene og så kanskje litt «sliten» ut. Men som dere ser av det andre bildet: Mats var på ingen måte fyllesjuk og sleit med tømmermenn når jeg møt han i soafen utenfor blokka her i går!

Jan Gunnar derimot klarte seg veldig bra og gliste på alle bildene. Noen er rett og slett bare mer fotogene enn andre! hehe

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2012/09/16/sofa-pa-tur/

1 kommentar

    • Robert19 september, 2012 kl 18:44

    Finnes de som er mer fotogen enn andre 😉 og tror ikke Mats sto først i køen når det genet ble delt ut. Hvertfall ikke alltid han viser det hvertfall 😉

    Sofaen ble bra den i leiligheten til Mats. Han er hvertfall veldig fornøyd med kjøpet. Men forsto du ble litt paff av å finne de to i en sofa i oppkjørselen.

    «I en sofa fra IKEA sitter….» osv osv

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.