Sola skinner over Østerelva og Borg Havn

På vei hjem fra Homlungen fyr klarte jeg ikke å dy meg med å ta et par fotostopp til. Selv om jeg egentlig hadde det over pari travelt. Første stopp ble langs Kråkerøyveien for å ta bilder av soloppgangen over Østerelva og Borg Havn. Soloppgangen hadde vært fort en stund siden allerede, men siden det var såpass mye skyer på himmelen, hadde vi en fantastisk og fargerik himmel denne dagen. Hadde ikke himmelen vært såpass full av skyer i flere lag, så hadde dette bare blitt noen bilder av Østerelva og Borg Havn med sola som mest sannsynlig ville lage både flares og ghosts i bildet. Isteden fikk jeg dette! Fikk også selskap av et par svaner underveis! Siste stopp ble å ta noen bilder av Fredrikstadbrua. En gjenganger, ikke sant?

              

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2015/02/25/sola-skinner-over-osterelva-og-borg-havn/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.