Puttesundbrua i solnedgang

På vei hjem fra en fototur måtte jeg rett og slett bare ta en tur nedom Puttesundbrua på Kjøkøy for å ta noen bilder av den i solnedgangen! Selv hvor mange ganger jeg har tatt bilder av en solnedgang, så går man liksom aldri lei. De er forskjellige og unike alle sammen. Men for at en solnedgang skal være noe særlig interessant, så bør det være skyer på himmelen. Ellers blir det en ganske kjedelig solnedgang. Denne solnedgangen var slettest ikke så værst, Puttesundbrua var kanskje ikke det mest eksotiske motivet i solnedgangen, men det var det jeg hadde tilgjengelig der og da. Solnedgangen varer jo som regel ikke i timesvis, så når man først har innsett at man har en fin solnedgang, så kan man ikke kjøre veldig langt før det er for seint.

       

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2014/06/16/puttesundbrua-i-solnedgang/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.