Kylie, den hellige Birma

Mitt første møte med Kylie var når jeg var i København i fjor. Da hadde også Kylie en bror som het Felix. Felix og jeg fikk en spesiell kontakt og Felix kom alltid til meg. Men bare 1.5 måned senere døde Felix av en ganske vanlig sykdom blant unge hellige Birmaer. Det synes jeg var veldig trist å høre, spesielt trist for Gro selvfølgelig. Dermed er det bare Kylie igjen, men hu er frisk og rask. Kylie er en veldig selskapssyk katt som de aller fleste katter pleier å være. Men Kylie har nok mer selskap nå om dagen enn hva som er vanlig, derfor er hun nok litt roligere enn om hu er hjemme hele dagen. Men når hu vil ut, da mases og sytes det noe veldig. Men Kylie er i bunn og grunn en utrolig nydelig og hærlig katt!

Jeg har tatt noen bilder av Kyle i dag som jeg tenkte å dele med dere. Men ha i bakhodet at jeg gjør så godt jeg kan med det lille kompaktkameraet i litt dårlig lys innendørs. Resultatet er derfor ikke tipp-topp, men greit nok til å vises frem!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2009/09/23/kylie-den-hellige-birma/

5 kommentarer

Hopp over til kommentarskjema

  • Nina23 september, 2009 kl 16:24

  Gud så vakker hu var da :o))) Godt å se at du koser deg på ferie :o) klem

  • kak23 september, 2009 kl 16:36
   Forfatter

  Kylie er en utrolig vakker katt! Hu ligger rett ut på senga og sover akkurat nå.

  Jeg koser meg værre her i København, Nina! 🙂

  • Robban23 september, 2009 kl 19:35

  det var da en nydelig pusekatt. er vel en spesiell katterase det der?

  • Greta23 september, 2009 kl 21:52

  Flotte bilder Ken, kos deg videre.

  • kak24 september, 2009 kl 10:38
   Forfatter

  Jepp, Kylie er en «hellig Birma», det er det katterasen heter! 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.