Den lokale kinarestauranten Jin Yuan på Kastrup

I dag hadde vi valgt å ta det helt stille og rolig, vi skulle blant annet ta en titt på noen problemer Gro hadde med sin bærbare pc og mobiltelefon. Jeg startet dagen med å være litt tung i hodet. Jeg kan ikke skylde på at jeg drakk for mye i går heller, for det ble faktisk bare 3 øl i går, og det er jo ingenting. Så det var nok heller bare jeg som hadde sovet litt for lenge. Når man går i seng allerede ved 23-tiden på kvelden og ikke er ute av senga før nærmere kl 10 dagen etter, så har man sovet for lenge. Men er det ikke deilig å bare sove til man våkner når man har ferie da? Jeg synes ihvertfall det! Det er jo heller ingen som «drar i meg» eller noe når Gro drar på jobb tidlig om morgenen.

Det eneste jeg hadde planlagt å gjøre i dag var å ta en tur til den nærmeste Føtex for å benytte meg av noen gode tilbud de hadde på «prosenter». Jeg hadde nemlig satt og bladd i en Føtex-katalog i går hvor jeg hadde funnet ut at de hadde noen gode tilbud jeg ikke kunne la gå fra meg. Men det var ifølge Gro en lengre gåtur, mer passende for sykkel eller bil. Sykkel har jeg jo ikke her nede, så da ble det til at jeg tok en tur med min Kangoo. Jeg tittet også litt på utvalget de hadde av øl på Føtex, men konkluderte med at jeg ikke hadde lyst til å drasse med meg en masse glassflasker hjem. Det blir nok til at jeg tar med meg bokser fra den lokale SuperBrugsen, tenker jeg.

Men jeg fikk med meg noen flasker med gode «prosenter» som jeg nok sparte en del kroner på i forhold til å kjøpe dem hjemme, eller i Sverige for den saks skyld. Jeg må jo ha med meg litt kos hjem når jeg har vært i Danmark, ikke sant? Frem til Gro kom hjem fra jobb satt jeg og surfet og skrev litt her i bloggen. Det ble også en liten lunsj med rester av pizzaen fra her om dagen og en øl til. Etter det ble jeg litt sigen ,så det ble til at jeg tok en liten høneblund på 15-20 minutter.

Når Gro kom hjem tok vi noen øl til før vi valgte å gå på den lokale kinarestauranten Jin Yuan her på Kastrup som jeg har blitt veldig glad i. Vi var innom der to ganger i fjor og det ble andre gang i år i dag. Jeg er veldig glad i kinamat og de har i tillegg veldig hyggelig priser. Deres buffet koster 108 kroner som inkluderer en Peking-suppe og en dessert eller kaffe til slutt. I dag valgte jeg også å prøve deres kinesiske øl, vanligvis har jeg drukket Tuborg classic på fat. Det kinesiske ølet var helt greit lyst øl, men jeg foretrekker som regel mørkere øl. Men det var hyggelig å endelig prøve det kinesiske ølet når jeg tross alt var på en kinesisk restaurant.

Maten jeg spiste fra buffeten i dag var andestek, innbakt kylling, frityrstekte kongereker, ris og kylling med karrysaus. Ganske mye kylling med andre ord, men kylling er jo utrolig godt da! Det ble to runder før jeg måtte kaste inn håndklet. Siden jeg hadde blitt så utrolig proppmett sist gang vi var på Jin Yuan, var det smart av meg å velge det kinesiske ølet som bare er 0.33 liter, mens tidligere har jeg som regel bestilt 0.75 liter øl. Det blir ganske mye når man har mulighet til å spise så mye man vil i tillegg. Men vi valgte å droppe desserten i dag.

Vi valgte heller å ta en tur innom Netto som ligger ved siden av og kjøpe med litt mer øl hjem. Siden utvalget fra vårt siste innkjøp begynte å bli ganske dårlig. Så da har vi litt forskjellig å velge mellom. Mine favoritter er uten tvil nr 16 ALE av det vi har i kjøleskapet nå. I tillegg har vi Tuborg classic, Leffe-flaska fra forrige innkjøp har vi nettopp delt. Deilig mørkt øl fra Belgia! Men Leffe er ikke noe jeg kjøper med meg hjem til Norge, siden jeg får det til en fornuftig pris på systembolaget i Sverige.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2009/09/22/den-lokale-kinarestauranten-jin-yuan-pa-kastrup/

4 kommentarer

Hopp over til kommentarskjema

  • Greta22 september, 2009 kl 21:00

  Ja der er det god mat. Kos dere.

  • kak23 september, 2009 kl 09:51
   Forfatter

  Det er VELDIG god mat på Jin Yuan, det er en grunn til at jeg vil innom der minst et par ganger hver gang jeg er i København! Og når man spiser buffet er det jo også mulighet til å variere maten ganske mye!

  Det gjør jo ikke akkurat noe at det bare er et par kvartaler unna her på Kastrup heller! 😉

  • Robban23 september, 2009 kl 19:37

  Selv om jeg tror det er 108 DKK så er det utrolig billig. Den restauranten må jeg nesten innom når vi en eller annen gang kommer oss til København.

  Fikk vann i munnen her jeg. namnam

  • kak24 september, 2009 kl 10:40
   Forfatter

  Ja, det er selvfølgelig 108 DKK vi snakker om, det skulle vel bli omtrent 125 NOK! 🙂

  Den kinesiske restauranten Jin Yuan her på Kastrup anbefales på det varmeste! Peking-suppe, buffet – spis så mye du klarer og til slutt dessert for 108 danske kroner! 😉

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.