Det ble en ny Fossil-klokke på meg i går

Jeg må innrømme at jeg overhodet ikke hadde planlagt å kjøpe meg en klokke i går når jeg skulle til Fossil-butikken, men jeg var jo dømt til å mislykkes med å komme tomhendt ut av den butikken. Første gang jeg forlot butikken var jeg faktisk tomhendt, men det var fordi jeg måtte ut av butikken en liten tur for å tenke litt over om jeg skulle kjøpe meg en klokke eller ikke. Den veldig hyggelige betjeningen i butikken regnet vel ikke å se noe mer til meg, da det ikke er uvanlig å «avslutte» en samtale med at man skal tenke litt på det, og komme tilbake. Men det tok nok ikke mer enn et kvarter før jeg var tilbake. Etter å ha kjøpt meg en Nestea iste og slappet av på en benk i nærheten. Og tenkt litt, selvfølgelig.

Første gangen jeg var innom Fossil-butikken hadde jeg sett spesielt på to av klokkene. Jeg hadde også fått prøve dem på for å se hvordan de føltes på ha på armen. Den første var en firkantet klokke, men selve kassen var rund. Denne hadde en sort silikonlenke. En ganske annerledes og stilig klokke, men det er ikke til å stikke under en stol at jeg er  veldig glad i metallenker. Synes de er finere og bedre å ha på armen. Men det er selvfølgelig en smakssak.

Fossil-klokka jeg kjøpte i går var en Chronograph med modellnummer CH2566. Det er mildt sagt en ganske stor klokke og siden jeg kjøpte den over disk i butikk, fikk jeg også mulighet til å legge til en ekstra lenke på klokka. Jeg syntes lenka var litt stram per default, men etter å ha lagt i en ekstra lenke ble det mye bedre! Hadde jeg kjøpt klokka på internett som jeg pleier å gjøre, hadde dette selvfølgelig vært litt mer komplisert. Men, jeg hadde nok fått den en del billigere på internett. Men det bryr jeg meg svært lite om nå. Jeg er veldig fornøyd med klokkekjøpet. Det var en utrolig kul klokke som jeg kommer til å sette pris på!

Etter at jeg hadde fått lagt i en ekstra link eller lenke eller hva det heter på lenka, ble jeg spurt om hva slags boks jeg ville ha. Det stod en masse forskjellige Fossil klokkebokser i en hylle på veggen bak kassa. Jeg stod og tenkte en kort stund før jeg fant en utrolig stilig boks med en buss på. Den bare måtte jeg ha! Kult at man også kunne velge hva slags boks man ville ha! Det fikk jeg selvfølgelig ikke gjort sist når jeg kjøpte min forrige Fossil-klokke.

Når jeg var på Strøget og LeLe i går var valget av klokke alt annet enn tilfeldig. Når jeg skulle i Fossil-butikken hadde jeg selvfølgelig valgt å ha på min Fossil-klokke. Jeg var litt spent på om betjeningen i Fossil-butikken kom til å legge merke til det. Og det gjorde hu selvfølgelig. Hu kommenterte at det var en stilig klokke og at hu hadde gitt en slik en bort i en gave til en hu kjenner. Fossil har i grunn veldig mange forskjellige klokker til enhver smak. Både til menn og kvinner. Det aller beste er at de har fornuftige priser! Jeg føler ihvertfall at jeg får mye for pengene! Du skal ikke se bort fra at jeg tar turen innom Fossil-butikken neste gang jeg er i København også! Såvidt meg bekjent er det ingen slike butikker i Norge. Hvis noen vet om en, gi meg gjerne ett hint!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2009/09/22/det-ble-en-ny-fossil-klokke-pa-meg-i-gar/

2 kommentarer

  • Greta22 september, 2009 kl 12:36

  Flott klokke, flott boks og en flott kar. Grattis.

  • kak23 september, 2009 kl 11:42
   Forfatter

  Takk for det, Greta! Jeg klarte rett og slett ikke å gå tomhendt ut av den butikken! 😀

  Det var flere andre ting jeg kunne ha tenkt meg å kjøpt også, men det er greit å holde seg selv litt i ørene. Kunne ha tenkt meg en ny lommebok, kanskje ett belte og ikke minst en utrolig stilige messenger/pc-bagg!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.