Puttesundbrua etter solnedgang

På vei hjem etter en lengre tur fra Kuvauen og ut til Kråkvika og Slettevika på Vesterøy, bare måtte jeg stoppe og benytte anledningen til å ta noen bilder av Puttesundbrua etter solnedgang. Brua i seg selv er blitt mye artigere å ta bilder etter at de «hengte den opp» og så har vi en blanding av sjø, vann og masse fargerik himmel på en gang! Noen som sa kinderegg? Men skal man ta bilder av Puttesundbrua, er man avhengig av en ultravidvinkel, en vanlig vidvinkel duger rett og slett ikke. For hvis du ikke står nærme nok, så vil du få med en haug med strømledninger i forkant av brua. Og det vil jo selvfølgelig ødelegge bildene fullstendig! Så jeg bruker alltid 10-24 eller 16-35, avhengig av om jeg tar bilder med DX- eller FX-format speilrefleks. Siden 16-35 har VR, slapp jeg unna med å bruke ISO 500-640 denne gangen.

   

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2015/03/22/puttesundbrua-etter-solnedgang/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.