Glufsa på Kråkerøy

Jeg har omsider fått vært på min første tur til Glufsa på Kråkerøy. Den første gangen jeg var på vei ut dit, endte jeg opp med å snu og gå tilbake igjen, da jeg ikke tok sjansen på å gå utover på fjellet som både var vått og delvis dekket av snø. Men denne dagen var det strålende vær og fantastiske skyer på himmelen! Glufsa var noe jeg hørte om for aller første gang på sjåførrommet nede på jobben. Jeg hadde overhodet ingen fjerneste anelse om hvor dette var hen, men ble forklart at det lå helt syd for Langøya. Etter å ha studert google maps litt, så fant jeg ut hvor jeg måtte kjøre for å komme meg ut dit. Man kjører i grunn så langt man kommer sydover på Langøya (grusveier fra snuplassen til Glombo-Langøya-bussen) til man kommer til en parkeringsplass. Da er det bare å ta beina fatt utover. Glufsa ligger på Enhusholmen, men det er blitt laget to bruer ut fra Langøya, så det er ikke noe problem å komme tørrskodd ut dit! Jeg skal nok på nytt ut til Glufsa for å ta noen lengre eksponeringer en gang også, tenker jeg.

                                                                                    

Dette var bare første stopp denne kvelden, det kommer mer!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2015/05/08/glufsa-pa-krakeroy/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.