Fargerikt og forblåst på Glufsa

På søndag etter å ha vært en tur i Høysand og ved Vestvannet tok jeg turen til Glufsa på Kråkerøy. Tanken var egentlig å ta noen flere bilder på stativ med lang eksponering. Men sånn som det blåste så valgte jeg å la stativet ligge igjen i bilen og bare ta noen ordinære bilder. Må innrømme at når «uhyggen» blir litt for stor, så droppes det fort å stå lenge på hvert enkelt sted og fryse ihjel. Men samtidig tror jeg at jeg hadde kunnet fått noen fine bilder på Glufsa med lang eksponering denne ettermiddagen. Men man prøver igjen ved en senere anledning. Men jeg fikk allikevel tatt noen bilder, noe rett før sola gikk ned under horisonten og noen etter. Men det var ikke så veldig langt jeg gikk denne gangen, jeg kom meg riktignok over de to små bruene og opp på fjellet, men skjønte fort at jeg ikke hadde lyst til å tilbringe så veldig mye tid på forblåste Glufsa.

Helt til slutt hadde jeg lyst til å avslutte med å ta noen bilder ved dammen på Østsiden med Fredrikstadbrua i bakgrunn, men solnedgangen ble dessverre ganske amputert søndag ettermiddag, derfor var det ikke noe interessant eller spennende med himmelen når jeg omsider var på plass på Østsiden. Men man kan ikke ha like flaks hver eneste gang. Det er hele tiden snakk om våre på rett tid til rett tid, og det kan ofte være en stor utfordring. Nå om dagen som sola allerede har gått ned før jeg er ferdig på jobb, er det vanskelig å få med seg solnedgangen på hver dagene. I helgene derimot er det muligheter. Nå kommer derimot sola såpass seint opp om morgenen, at på en del av skifta mine, så rekker jeg faktisk å få med meg solnedgangen når jeg er ferdig med første del. Det her uten tvil sine fordeler og ulemper med det meste!

                  

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2015/12/03/fargerikt-og-forblast-pa-glufsa/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.