Solnedgang over Papperhavn

Etter jobb på torsdag var det å kjøre rett ut til Papperhavn på Vesterøy, Hvaler for å ta bilder. Solnedgang var om en times tid, og jeg ville se hva naturen hadde å by på av fargesprell denne ettermiddagen. Og jeg kan trygt si at jeg fikk valuta for pengene denne dagen! Det hadde vært et utrolig vårvær denne dagen, og når jeg var i Kuvauen tidligere på dagen, hadde det vært varmt og fint. Men steike som jeg frøs på fingrene etterhvert ute i Papperhavna. Jeg var vel der en times tid tenker jeg. Nå gikk jeg ikke så veldig mye rundt i Papperhavna, så det er mange bilder av de samme tingene, men steike som fargespillet fra naturen endrer motivene i løpet av denne timen! Derfor er det rett og slett ikke mulig å bare stoppe å ta bilder og legge fra seg kameraet midt underveis i en solnedgang. Og det er som regel på slutten at de virkelig sterke og fine fargene kommer! Med mindre skydekket ned mot horisonten er altfor tykk selvfølgelig.

                                                                                                        

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2015/03/09/solnedgang-over-papperhavn/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.