Dypeklo i solnedgang

Etter å hatt en real runde innom Edholmen, Botnekilen, Skjærhalden, Åsebu og Utgårdskilen på Hvaler, endte jeg opp med en tur til Dypeklo for aller første gang. Jeg hadde hittil bare sett noen bilder fra Dypeklo på Facebook, men det fristet til et besøk. Her ble også dagens tur avsluttet, for innen jeg var ferdig med å ta bilder på Dypeklo, var det ikke stort av lys igjen å ta bilder i. På dette besøket var jeg bare en liten runde rundt stranda og litt bort på fjellet på høyre side for stranda. Men det var ganske mange motiver å ta bilder av på dette lille området. Det gjorde selvfølgelig heller ikke noe at solnedgangen endret det hele ganske mye fra jeg kom dit ca kl 15.20 til jeg var ferdig 40 minutter senere.

Det er gøy å ha flere steder å dra til for å ta bilder, det er nok enda mer å ta seg til hvis man setter av litt mer tid der ute. Man kan også gå over en liten gangbru til Rakholmen fra Dypeklo. For å komme til Dypeklo kjører man forøvrig ut til Møklegård i Onsøy, og etter at man har passert krysset ned til Øyenkilen, tar man første til venstre, det er skiltet «Djupeklo». Herfra er det en svingete og smal vei som går helt ned til parkeringsplassen til Dypeklo. I høysesongen tipper jeg det er en prøvelse å komme seg til/fra Dypeklo pga den veldig smale veien. Da ender man nok opp med å måtte benytte de får møteplassene som er tilgjengelig underveis. Jeg ble forresten litt overrasket over å finne «Djupeklo» på skiltene på vei ned til Dypeklo. Jeg har aldri sett eller hørt noe annet enn «Dypeklo», så «Djupeklo» var fremmed for min del. Men siden velforeningen heter Djupeklo, så er det vel det som er det opprinnelige navnet. Google maps på sin side bruker «Dypeklov». Er det rart man blir forvirret?

                                         

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2015/02/28/dypeklo-i-solnedgang/

2 kommentarer

  • toto3 mars, 2015 kl 01:05

  Nydelig serie…. Vanskelig å velge seg favoritter her ( For du knipser jo uhemmet, og det er så bra.. ) Men jeg liker best de med forgrunn, spesielt de med en liten forgrunn mot det » store «..

  • kak3 mars, 2015 kl 04:30
   Forfatter

  Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Toto!

  Har alltid hatt en tendens til å «knipse uhemmet» når jeg er ute og tar bilder. Men sånn er det når man er lidenskapelig opptatt av foto og ser motiver overalt! 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.