Etterlatt buss på Evenrød sporløst forsvunnet

Nå har jeg skrevet om den etterlatte bussen på Evenrød et par ganger allerede. Første gang var juli i fjor og andre gang var i mai dette året. I fjor stoppet jeg opp og tok noen bilder av bussen som har stått etterlatt på Evenrød en god stund. I år har den ikke fått stå i fred og blitt ramponert. Det er trist å se en buss stå og forfall på denne måten. Men nå i dag når jeg kjørte forbi på Evenrød var bussen sporløst forsvunnet. Om den har blitt sendt til hugging eller om noen faktisk har tenkt å gjøre noe med bussen, aner jeg ikke. Jeg vet ikke annet enn at den ikke står etterlatt på Evenrød lengre. Er det noen som vet hva som har skjedd med bussen, så gi meg gjerne et tips!

Det hadde vært hyggelig å få noen positive tilbakemeldinger om denne bussen! Kanskje noen har innsett at man må gjøre noe med bussen før den blir ramponert til det ugjenkjennelige?

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2010/06/17/etterlatt-buss-pa-evenrod-sporlost-forsvunnet/

2 kommentarer

  • Busserull2 juli, 2010 kl 20:39

  Bussen er flyttet til et tryggere sted for og vurdere om det er noe igjen og få restaurert.
  Bussen ble ramponert undere russe tiden i år.
  Det er synd at folk ikke kan lå ting stå i fred selv om det ser ut som at det er ingen som eier det.

  • kak3 juli, 2010 kl 12:25
   Forfatter

  Det er godt å høre at noen faktisk eier bussen og hadde planer om å ta vare på bussen! Bra at den ble flytta, for den fikk åpenbart ikke stå i fred på Evenrød! Utrolig synd at russen eller andre vandaler gikk løs på bussen under russetiden!

  Får håpe at den ikke er ramponert såpass at det ikke er interesant å restaurere den lengre!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.