Etterlatt buss på Evenrød ramponert

I fjor sommer skrev jeg et innlegg om en etterlatt buss på Evenrød. Bussen har registreringsnummer E-15017, er en Scania-Vabis B76-63 med Repstad #1334 påbygg som har stått etterlatt på Evenrød i lengre tid. Nå begynner denne bussen virkelig å bli et trist syn. Den senere tid har en eller flere knust flere av vinduene på bussen og det går vel bare en vei med denne bussen fremover. Med mindre noen velger å redde bussen og restaurerer den. Hvis ikke blir den vel bare stående og enda flere ser sitt snitt i å ramponere bussen enda mer. Hvis bussen er etterlatt for å dø, så forstår jeg at man kanskje ikke bryr seg. Men hvis den bare står «lagret» her, må det være noen som er rimelig frustrerte over denne ramponeringen nå? jeg synes ihvertfall det er trist å se en buss stå og forfalle på denne måten! Hvis man ikke har noen planer for bussen, er det kanskje like greit å sende den til hugging?

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2010/05/24/etterlatt-buss-pa-evenrod-ramponert/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.