Mørke skyer over Thiessow på Rügen

Onsdagen tok jeg en ny tur til Thiessow på Rügen. Når jeg var der sist i 2016 fikk jeg se solnedgangen over Thiessow på Rügen. Jeg var ikke like heldig denne gangen, for det hang mørke skyer over Thiessow. Og det var nedbørsbyger i det fjerne. Jeg startet med å ta turen opp i utkikkstårnet som sist. Det koster en euro å ta turen opp, men det er det mildt sagt verdt! For man får en fantastisk utsikt over Thiessow i alle retninger oppe fra utkikkstårnet! Sola prøvde så godt den kunne å bryte litt igjennom skylaget, men det var ikke mye jeg så til den. Men jeg må allikevel si at man kan få noen utrolig fine bilder når det er “dårlig vær” også. Nå var det værste været litt på avstand for min del, så jeg stod tørt og fint og tok bilder av “drittværet”.

Sist jeg var i Thiessow var jeg oppe i utkikkstårnet til det nesten ikke var noe særlig lys igjen. Men denne gangen tok jeg turen til stranda og Strandkafèen også. De karakteristiske strandstolene stod på stranda og jeg fikk tatt litt bilder av disse. I tillegg fant jeg en robåt som het Thiessow. Det var jo et genialt motiv når man tross alt var i Thiessow! Nå hadde det værste været gått over eller blåst bort om du vil, så det var faktisk ganske fint vær. Fortsatt mye skyer, men de er bare dekorative, spør du meg! Men nå tenker jeg fotomotiver hele tiden også da. Jeg hadde forøvrig også besøk av noen svaner, men jeg var ikke så nærme som på Foten den gangen hvor de begynte å frese etter meg. Det snodige var at det var ikke jeg som kom bort til de fresende svanene, men derimot svanene som bort til meg og begynte å frese. Snodige fugler.

Man kan trygt si at været endret seg ganske dramatisk i løpet av den tiden jeg var der, ganske fort gikk det også, for jeg var i Thiessow bare en times tid.

Mer om Thiessow her:

Solnedgang over Thiessow på Rügen (02.12.16)

                                                                                                   

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2018/03/07/morke-skyer-over-thiessow-pa-rugen/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.